the patetiska fyllebloggen!

En-flaska-vin-och-mååånga-cigg-en-lördagskväll.se proudly presents: The patetiska fyllebloggen!


Min son är på disco och jag är hemma och ser på tv = AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!
visserligen ett mellanstadiedisco så det är ju rätt oskyldigt.... jag menar, vad kan hända?? JODETSKAJAGTALAOMVADSOMKANHÄNDA! Dessa så kallade "tjejkompisar" som går i hans klass och som kommer att vara på discot är fan så mycket mognare än min lille oskyldige, ja låt mig till och med säga helgonlike, son. Dessa skökor (11-12-årsåldern är en farlig ålder) kommer att locka in honom i allehanda dåligheter såsom "discodans", "kramas till musik" (eller tryckare som det hette när jag voro på logdans i min fagra ungdoms dagar) och regelrätt HORERI!!!! Vad annat kan en stackars moder göra annat än att ta till flaskan för att trösta sig??


 (Här hörs plötsligt Arne Weises röst som kommentator):
Jaa, vad vi nu kan bevittna är en två år försenad 30-årskris och TITTA bara så honan raglar omkring där i lägenheten på jakt efter en andra pava rödtjut. Men nej, honan får upp spåret på ett enklare byte -en påse m&m's. hon sänker sig sakta ner mot golvet för att smyga sig på bytet och PLÖTSLIGT anfaller hon!  Med ett snabbt och dödligt hugg är godispåsen hennes. Jaa, vi ska se hur det går här på savann............ 
MENKÄFTENNUDÅFÖRFANARNE!!!!! DET ÄR MIN PATETISKA FYLLEBLOGG! Gå och ta en kiwilikör så länge, jag kommer snart...

Så där ja, vart var jag? Ja just det ja, HÄÄÄÄR. Nej nu ska jag fanimig linda in mig i en pläd och vagga mig bort från allt vad åldersnoja heter för en liten stund.


Ska vi plocka konkelbär i häcken du och ja, trallala

Praise the Lord, my bredband is on igen!
Tack Telia för att ni kommer med så raka besked... 8-10 arbetsdagar förvandlades till 3 veckor och det roligaste av allt var att de försökte slå i mig att 8 arbetsdagar är lika med 3 veckor. ack ja, saliga äro de enfaldiga...
Men nu är jag åter på detta så kallade Internet som skall upplysa (fördumma) mig och vägleda (förvilla) mig till visdom (bloggar) och salighet (porr). Är det inte underbart så säg?!

There's a reason these tables are numbered, honey. You just haven't thought of it yet.

Men hallå asså ja fattar inte... liksom... viktklubb.se ett sätt att gå ner i vikt på nätet säger de i reklamen men asså jag vill ju liksom hellre gå ner lite över magen höfterna. hur gör man då??