Gooooomorron gomorron Gomorra

Att väcka en 13-åring måste vara ungefär lika kul som att riva ut sina ögon med en rostig gaffel. Eller förresten, det är nog fan roligare...

Vad har jag lärt mig idag?

Jo ni barn, det ska jag tala om för er:

  • om man är arbetslös kan man sitta på balkongen och läsa Agent X9 när alla andra åker till jobbet. Silverlining...
  • Min 90-åriga mormor har en jävla kondition
  • Min 90-åriga mormor är en jävel på fräckisar - respect!


trött jag blir...

Och. En. Sak. Till: Vad. Är. Det. För. Fel. På. Aftonbladets. Reporter. Markus. Larsson. Som. Skriver. Om. Schlagern? Han. Verkar. Tro. Att. Hans. Texter. Blir. Bättre. Och. Mer. Kärnfulla. Om. Han. Använder. Sig. Av. Väldigt. Korta. Meningar. Som. De. Här.
Det. Blir. De. Inte. Markus. Larsson.
Floskeltoppen. Innehåller. Färre. Klyschor.


Imorgon är en annan dag

Varje år begår jag samma misstag - Inför Eurovision fucking jävla kuk Song Contest (EfjkSC) glömmer jag bort att jag faktiskt inte gillar det svenska bidraget så värst mycket, det är varken speciellt bra eller gångbart i övriga Europa (det senare har dock inget med kvalitet att göra...), och låter mig istället svepas med i den våg av patriotism som sköljer över landet veckorna innan EfjkSC. Ge mig en vecka och jag kommer väl att börja tro att vi har guldchans i fotbolls-EM också...
Igår under EfjkSC pratade kommentatorerna om hur Sveriges nummer hade utvecklats till att bli mer stilfullt än under de svenska tävlingarna. Ett litet tips från coachen här då: Stilfullt is not the way to go om man ska vinna EfjkSC. Nästa år tycker jag att vi skickar vinnaren från Idol 2008, det vill säga nån som är beredd att göra vad som helst för att få synas utan en tanke på varken självrespekt eller konstnärlig integritet. Låten skrivs av gänget bakom "Kebabpizza Slivovica", koreografin står Markolio för och i kören står Babben, Carolina Gynning och Gunde Svan och wailar samtidigt som de steppar. Där har vi en vinnare, Björkman! Och förresten, vem bestämde att Christer Björkman skulle vara med och bestämma vilka bidrag som kommer med i svenska melodifestivalen? Minns ingen hur det gick när han själv var med och tävlade?

Sweet

Subban som förstörde mina naglar när jag fyllde 30 blev igår haffad för snatteri på Domus Affection när hon försökte sno ett paket lösnaglar. En del straffar Gud direkt och andra straffas efter 3,5 år.

barnatro

Scener från en söndagförmiddag:

  • Sonen försöker förhandla fram ett avtal som innebär full månadspeng mot noll prestation...
  • Mor nekar med bifall från styvfadern varpå sonen anklagar modern för att inte ha nåt jobb samt vara för lat för att skaffa ett.
  • Mor och styvfar åker därför till Plantagen så fort styvfar duschat klart.
  • Väl där tänker mor bränna sonens tilltänkta månadspeng på hängverbena, murgröna och nåt annat blommande som hon ännu ej bestämt sig för.
  • Hämnd är en rätt som skall serveras i kruka
  • Gärna med ett lager lecakulor i botten.

gråtfest

jaha ja, vad gör jag nu? sista avsnittet av Gilmore girls tog precis slut på min dator och jag har snor i hela ansiktet av allt gråtande. vad ska jag hänga upp mina eftermiddagar på nu då? inte fan kan jag sitta och gråta till Hem till gården heller... och Weeds börjar inte med säsong 4 förrän senare i sommar... illa, väldigt illa

snuskhumrar!

sett reklamen för hemglass? det har jag och jag är upprörd!
i slutet av reklamfilmen dyker följande text upp: se när vi kommer på hemglass.se!
nej tack, hemglass, det vill jag fan inte se!
perversa jävlar! (eller är det jag som är det? the jury's still out...)