Önskelista!



Meningen med julen är att få så här kommer min önskelista för julen 2008:


  • en årsförbrukning Pepcid. Ja för det var ju själve greve djävulen vad mycket magsyra jag har välsignats med då! Och upp vill den. Heeeeela tiden.
  • Förmågan att komma på vad jag ska blogga om lite oftare än en gång i månaden. Kan vara svår att köpa men kolla på nätet någonstans. Här tänker jag på nätbutiker såsom bluebox eller coolstuff, de skulle kunna ha det i sitt beställningssortiment i alla fall.
  • Min vikt i guld. Jag är värd det.
  • Ökad förbränning alternativt fettsugning för nu törs jag snart inte gå nära ett julbord i rädsla över att bli förväxlad med julegrisen.
  • Förmågan att kunna se mer på tv. (20 timmar om dygnet är på tok för lite!)
  • Manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling, massage, kroppsinpackning, lerbad, klippning, färganalys, chakrabalansering, handpåläggning och grötomslag! I need pampering for fucks sake!!
  •  Sushi! Massor med sushi! Och inte som på den där all-you-can-eat-sushi-restaurangen i Frankfurt där man var tvungen att äta upp allt ris och där de inte sa nåt om det förrän jag hade 10 risbollar på min tallrik som jag var tvungen att äta upp och sen knappt orkade äta mer än ett 20-tal bitar till. Exklusive efterrätt.
  • Ett badkar fyllt med gin. Tonic, lime och is kan jag skaffa själv, jag är inte girig på det viset.
  • En bättre relation till frukt. Gillar inte frukt så värst om den inte har fått ligga till sig i en bålskål innan intagande. Eller mixats till mos och blandats med vodka (vilket är väldigt gott med jordgubbar men mindre lyckat med banan).
  • Ett presentkort på pengar.

Seså, ut i julhandeln nu! Ingen rast och ingen ro om ni ska hinna köpa allt detta. Lycka till!


Sugen på att banta?

productHar ni sett reklamen för det här bantningsmedlet? De talar om Lepigen-effekten. En sån här liten burk får man för det facila priset av 496:-. Nej då vet jag en mycket billigare om än mera smärtsam kur men med nästan samma namn nämligen Läppigen-effekten. Denna kur består av nedanstående beståndsdelar:


Go to fullsize image

Ja gott folk, för att uppnå Läppigen-effekten behöver man endast nål och tråd samt möjligen hög smärttröskel. Trä nålen med en tråd i någon klatchig färg, ta ett djupt andetag och sy sedan igen läpparna. Billigt, effektivt och nästan inga bieffekter. Lycka till!

alla förkylningars moder...

...verkar jag ha fått. Efter att ha spelat sista föreställningen igår var det som om hela min kropp bestämde sig för att klappa ihop fullständigt. Har i natt haft så ont i halsen så det känns som om jag svalt krossat glas. Jätteskönt att gå iväg och jobba då... nej jag skulle inte tro det... men va fan, nu är det 30 min kvar av arbetsdagen och sen ska jag gå hem och däcka i soffan. Känner hur febern sakta kryper sig på mig... Hade jag varit man hade jag varit död vid det här laget... eller i alla fall sett ljuset i slutet av tunneln... eller möjligtvis Elvis... Tror att jag ska baka en Treo-paj till middag. Vad dricker man till det? Rött eller vitt? Mollipect? Till efterrätt blir det nog pannacotta på en spegel av Otrivin och färska bär. Goddigt!