Nedräkningen har börjat

Så, nu har jag gråtit klart över att teatern är slut (snyftar mest bara nu...). Nu är det dags att börja tänka på vad jag ska ha med mig till Kanarieöarna... En vecka kvar idag... Hoppas jag kommer hem brun och bakfull...

skämmes ta mig fan!

Nu är jag upprörd! Läste i tidningen att det skall vara torghandel här i stan och då är det en som säljer handskar i get! Stackars lilla get som ska ha en massa handskar i sig och ännu mera synd om den tycker jag när jag tänker på hur det ska se ut när det kommer nån och vill köpa handskar. hur ska de får ut dem ur geten? (undrar om jag har haft i blonderingen i håret lite för länge den här gången också...)


lilla snigel akta dig...

När jag snöt mig i morse frågade min son om jag hade svalt en snigel.
Han kan vara sanningen på spåret.... så här mycket slem har jag inte haft i mig sen jag fick ligga senast.
Men men, nog talat om min man, det är ju jag som skriver den här bloggen... 


Heta dagar, heta nätter

Utan förvarning kom du så äntligen till mig i tisdags kväll.
Du visste att jag hade väntat länge på dig, att jag behövde få dig ur mitt system för att kunna gå vidare med mitt vanliga liv.
Utan ett ord fick du mig att gå till sovrummet, sakta klä av mig naken och låta dig komma in i mig.
De senaste dagarna har vi tillbringat där, i sängen, stönandes, svettandes, glödande heta.
Mat har inte varit att tänka på men vi har både druckit och tagit droger ihop - kanske för att få lite svalka, lite sömn, men du har varit lika het och intensiv som förr.
Nu är det lördag morgon och jag känner att du fortfarande är kvar i mig trots att du börjar bli mindre och mindre. Bra, för nu är jag verkligen trött på dig!

Jävla förkylning...