hur kan man få träningsvärk i fett?

Jag bara undrar för det har jag fått.
Min kropp består i runda slängar av 90% vitt mjukt fläsk. Resterande 10%  består av benstomme, vävnader, inre organ, ett hjärta av sten, en sjuuuuuuuuk hjärna och gammelt bôs såsom navelludd och gamla fimpar. I tisdags chockade jag kroppen genom att träna karate för första gången sedan 1991 (ja, allt var i svartvitt på den tiden barn). Fantastiskt roligt på min ära men satan så ont jag har i fettet som sagt. Idag är det träning igen. Be för mig.


Jag tror det är en tonåring

Ärligt talat, vem fan tog min söte lille pojk och ersatte honom med denna varelse? I somras hade jag en liten pojke med persikohy och ljus röst. Vad jag nu har är följande: en diffust sammansatt varelse som dryper av svett, flott och hormoner. Lätet påminner ganska mycket om en sälunge med inslag av måsskri ibland. Nya finnar poppar upp för blotta ögat och snart ser man väl inte ansiktet för alla plitor. Skorna är stora nog att kunna användas som längdskidor, fötterna är så blöta av svett att han borde kunna klättra på väggarna och han växer i sån otakt att han nästan kan stå raklång och ändå kunna trampa på händerna. Han kan sova till 3 på eftermiddagen och ändå vara trött igen kl 5. Han dricker minst en liter mjölk om dagen och när han kommer hem från skolan får man stå på håll och kasta in köttbullar i gapet på honom för att han inte ska börja tugga på dörrkarmen eller något annat i närheten. Om en månad fyller han 14 år och snart börjar han nog inse att tjejbaciller inte är så äckligt trots allt. Jag säger bara det att den dagen han kommer hem med en tjej, ja det är den dagen jag betalar in medlemsavgift till stadens skytteklubb.

Ursäkta om jag stör...

... det är inte alls min mening, jag ska fatta mig kort. Jo, jag ville bara sända ut ett varmt tack till alla er som gick/körde  förbi mig imorse när jag hade kört fast i snön med bilen. TACK för att ni har sådan hög tilltro till min förmåga att ta mig loss ur snödrivor. Ja för det var väl därför ni inte stannade och erbjöd er hjälp, ni VISSTE ju att "det där det klarar hon galant, det kan jag slå vad om!" Era spjuvrar där! Tänk att ni har så höga tankar om lilla mig. Det kunde man ju aldrig tro! Ja som ni så klokt förutspådde så kom jag ju loss till sist. Jag misströstade verkligen ett tag där men det visste ni ju redan att jag skulle klara. Bra karl, kvinna och sås reder sig själv! Återigen, STORT TACK! Det kommer säkert att läggas på karmakontot på +-sidan vill säga.


halleluja broder!

Åsså ett litet bibelord med vidhängande tolkning för att avsluta en hård arbetsvecka. (Har väl gått i pyamas 90% av veckan...)

Saliga äro de som äro fattiga i anden, ty dem hör himmelriket till. - Jag tolkar det som att Dressman kommer att öppna filial i himmelen inom en snar framtid.

Saliga äro de saktmodiga, ty de skola besitta jorden. - Grattis Säffle! Världsherravälde hägrar i horisonten!

Bor det en liten teolog i pappersdrake månne?

potentiella tv-program

Nu startar snart den nya serien "Arga snickaren". Undertecknad har retat upp sig lite på denna programidé och därför kommit på några alternativa serier:

"Missnöjda arbetaren"- Här får tittarna följa den missnöjda arbetaren när han går och muttrar om att det var bättre förr och man kan riktigt se hur magsåret äter upp honom från ena hållet och hemorrojderna från det andra. På fredagar får vi följa honom live när han vid 05.30 startar trucken för att lasta några pallar innan han tar frukost.

"Gubbarna i maskin" - Tänk Bert-Åke Varg i Rederiet. Här får vi följa flottans glada gossar fast några våningar under A-däck. Som en befriande kontrast till "Färjan", för här slipper du se patetiska bartendrar blanda fjolldrinkar - gubbarna i maskin dricker motorolja och diesel - som det anstår en riktig karl. Varje vecka får tittarna rösta ut en gubbe tills det bara är en kvar - Maskingubbe 2009.

"Rosenrasande Rigmor" - Rigmor är facklig representant på jobbet. Rigmor är feminist. Nu får Rigmor sparken för att hon är kvinna. Se Rigmor rasa i 10 avsnitt under våren.

"Jävla förbannade hantverkare!" - En programserie med potential att kunna bli en riktig långkörare. Här ser vi familjen Svenssons projekt att renovera badrummet. Vi följer dem genom hopp och förtvivlan - från det första besöket av hantverkarna till den känslofyllda rättegången där herr Svensson står åtalad för misshandel av kakelsättaren som "ställde ner sitt jävla kakel dag 1 och sen åkte på semester i 14 dagar!" (citat från herr Svenssons brandtal under sagda rättegång)


Ja, vad tycker ni? Roligare än att se en jävla snickare stå och peka med hela handen?