När fan blir gammal...

I morse var jag duktig och var på morgonbad och simmade en km. När jag kommit halvvägs kommer en lågstadieklass och ska ha bad. Med sig har de fröken och en lärarassistent gissar jag. Denna lärarassistent gick i samma klass som jag under nio år och var en av dem som förstörde min barndom genom att mobba mig så mycket det bara var möjligt utan att lämna synliga märken. Till exempel: när vi hade bad och vi kom tillbaka till omklädningsrummet låg alltid mina trosor mitt på golvet vrängda ut och in och i stort sett alla tjejer i klassen stod och fnittrade när jag gick för att plocka upp dem. Försök föreställa er hur det kändes. Minns att det var jag och en tjej till som råkade ut för detta under mellan- och högstadiet. Detta tänkte jag på idag när jag såg henne stå där och leka lärarassistent. Undrar vad de små eleverna skulle säga om de visste hur hon betedde sig som barn.
Rätt man på rätt plats brukar man ju säga. I det här fallet är det lika välplacerat som att ha en pyroman som brandman.


Jag vann!

Äntligen har jag fått ensam vårdnad! Det är en stor tung sten som faller från mitt hjärta nu kan jag säga. På min makes inrådan tänker jag nu ta en whiskey för att lugna nerverna/fira så skål på er!

vem jag? kärring?

Go to fullsize imageGo to fullsize imageGo to fullsize imageGo to fullsize imageGo to fullsize image



Tjohooo, jag fyller år idag! 
...och här är ett pärlband av andra gamla tanter.

intelligent fett

Jag tror att jag har det. I alla fall tillräckligt intelligent för att lägga sig på ställen där jag normalt inte tittar så ofta. Jag har anat detta en tid då jag inte lagt på mig så värst mycket på det vanliga ställena men lik förbannat stramar kläderna. Nu ser jag att fetthelvetet kommit på att krypa på mig bakifrån så nu är det både mer junk in the trunk och fat in the back på pappersdraken. Listigt, mycket listigt. Ett annat alternativ kan vara att jag egentligen är siamesiska tvillingar och den andra delen av mig/oss har suttit inuti men nu är på väg ut genom ryggen. Det är en välväxt och frodig person som är på väg ut i så fall. Ska döpa den till Bengt om det är en pojke, Lars om det är en flicka. Om det mot all förmodan bara skulle vara en massa fläsk så får jag väl motionera bort det (fan, nu kräktes jag lite i munnen när jag skrev det där om motion) så håll tummarna för tvillingen för delad glädje är ju som bekant dubbel glädje och det gäller även fett.

jävla förbannade kukdator!

ovanstående sammanfattar min söndagseftermiddag rätt bra om jag får säga det själv och det får jag ju för det är ju min blogg ha ha! att gå in på varför sagda maskin är en genital förbannelse ja det går jag inte in på för jag orkar inte och det skulle bara göra mig förbannad igen men så mycket kan jag säga att nu funkar fanskapet igen (märks kanske...) men jag fick ta en gin&grapejuice (70/30) för att lugna ner mig lite och tur är väl det för annars hade det suttit en yxa i skärmen vid det här laget. nu ska jag duscha, se på poirot och eventuellt våldföra mig på min make. g'natt.

Men tåget var i alla fall i tid...

När jag stiger på tåget i Säffle funderar jag på varför jag åker tåg så sällan.
Efter 5 minuter kommer jag på varför och anledningarna blir allt fler ju närmare Göteborg jag kommer.
Snett bakom mig sitter en mamma med två små barn, ca 3 och 5 år. Den 5-årige pojken spelar ett spel som plingar och ringer oavbrutet. Den 3-åriga flickan sjunger och pratar och låter så mycket att jag misstänker någon form av bokstavskombination (från det kyrilliska alfabetet).
Framför mig sitter en pensionärskärring som stirrar på mig som om jag dödat hennes förstfödde.
Bakom mig sitter en människa som bara måste låta hela vagnen veta vad hon pratar om i telefon. Det jävligaste är att hon försöker låta intelligent genom att svänga sig med ord hon inte förstår och hittar dessutom på egna (martyrisk är ett praktexempel...)
Går till kiosken för att  köpa kaffe. 130 spänn för 3 kaffe och 3 mackor.
I Trollhättan stiger Fat Bastards okända syster på tåget.
Eftersom jag i det läget ännu inte kommit på repliken "nej, för jag vet inte om din fetma smittar och jag är inte vaccinerad", svarar jag ja när hon frågar om platsen bredvid mig är ledig. Nu sitter hon stadigt på sin plats och halva min och gör understrykningar i en bok. Jag ser inte vilken men jag gissar på att det är en kokbok. Hennes lår nuddar mitt och jag gör mitt bästa för att inte kräkas i munnen.
Snart framme i Göteborg.