Ty jag är ganska hårig om bena, tillika om tarmar och hals

Avgörandets minut var inne. Återigen stod hon öga mot öga med sin fiende.
Hon darrade. Det var en vecka sedan deras senaste drabbning och nu ville hon ha revansch!
Hon klädde långsamt av sig med blicken stadigt fäst på honom. Han ville ha henne naken, det visste hon. De vita valkarna glänste i det bleka morgonljuset. Till sist tog hon av sig ringarna. Hon skulle möta honom helt naken i all sin prakt.
"Gud, om du finns, hjälp mig nu" tänkte hon.
Hon samlade mod, tog en djupt andetag och ställde sig på vågen...
Hon hade segrat!
Hon hade gått ner tre kilo!

Bored beyond belief

JAMENDETVARVÄLSJÄLVAFANDÅVADTRÅKIGTMANKANHAENLÖRDAGSKVÄLLDÅ!
Saknar min lilla Norénfamilj...
Och inte har jag kokat någon kräm heller... hade ingen citromeliss hemma och då faller ju hela konceptet platt som en pannkaka vilket i och för sig är gott det också men det är ingen sprit i pannkakor och inte heller GI-tillåtet... fan...
MEN, jag sitter just nu och smuttar på en stort glas alfalfagroddar med mycket is. mmmmmmmm.....
(Eric, om du läser det här, vår Baileys är nog snart slut...)
Om jag låter bitter nu så vänta tills groddarna sinar...
Min enda tröst i detta nattsvarta mörker är den blankpolerade skönheten här under (nej Eric, jag har inte publicerat en bild på något inoljat från dina Tigerkallingar men den är grann den också) som jag ska framföra på Svea Rikes vägnät inom en snar framtid. Jag läääääängtar! Så det är inte så jävla synd om mig...
och när man GI-bantar = inte äter kolhydrater, blir man full av bara en klunk groddar...

172510-4

172510-4

Utan vin i två dagar försmäkta jag i denna lägenhet!

Dagens Arne Hegerfors: när man loggar in på en blogg, borde det inte då heta att man bloggar in?
taaaaaaaaaack!
Jag? Blond? Jajjamensan, nästan ända in i roten!
Och det var afton och det vart morgon den andra dagen av total frid... är man- och barnledig hela helgen men ingen att leka med och inget rödvin som jag kan bli så full av att jag får en låtsaskompis... Vad göra? Hmm, om jag skulle ta och starta ett projekt? Kanske fördjupa mig i knypplingens ädla konst eller kanske koka en stek? Kanske ställa upp avancerade ekvationer? Om en penis i erigerat tillstånd är 15 cm i genomsnitt, hur många meter stock har man då fått hittills i sitt liv? Och hur många kilo? Sug på den du! (Tack igen, Arne)
Eftersom vi snart ska flytta vore det ju på sin plats att börja rensa ut lite skräp... var ska jag börja... jo, nu vet jag, mot barskåpet! Vad finner vi där?
1.  1½ flaska vinglögg (aaah, jag minns när jag och min gladiatiorkompis Grogg hade glöggprovarafton! eller... gör jag det???)
2.  1 flaska julsnaps (pors, ingefära, enbär, kummin, koriander, kanel och kardemumma i en härlig symbios. Passar nog bra till friterade barr... men är det GI-rätt?)
3. nästan en hel flaska dålig grappa (det är ju därför den nästan är hel ju... döh...)
4. ½ flaska skåne (tänk att ett helt landskap kan få plats i en liten flaska... sa jag att jag är blond förresten?)
5. en hel O.P (ja, min käre man köpte jävligt mycket julsprit i år...)
6. ½ flaska kiwilikör som nog smakar lika illa som den ser ut att göra och eftersom jag redan knappt har ledsyn vill jag inte riskera att bli helt blind genom att smaka på den.
7. en skvätt baileys
8. en mindre skvätt baileys mintchoklad
9. nåt jordgubbsslisk

Alla vet ju att baileys är gjord på alfalfagroddar  och gamla löv så att om jag nu till äventyrs skulle ta och dricka lite sånt så skulle ju det inte innebära att jag avvek från min diet på något sätt, eller hur?? ELLER HUR???!!! Nä, just det!

Ett annat alternativ som slår mig såhär i skrivandets stund är ju att koka kräm... JAA, i med all sprit i en gryta, men vad du än gör, låt den inte koka upp!!! Värm på den lite försiktigt bara och red sedan av med lite potatismjöl. Serveras direkt ur kastrullen med några blad citronmeliss som dekoration. Bon apétit.
Så sörru, mätt och full på mindre än fem minuter! Släng dig i väggen, mat-Tina!


goooooomorron gomorron gomorron

172510-3

Som ni kan se vaknade spratt jag ur sängen pigg som en lärka och gjorde några snabba stretchövningar innan jag bakade bröd, snabbstädade lägenheten, drack 2 liter vatten, följde sonen till skolan och joggade 1 mil... ursäkta... måste kräkas... Närå, men jag har i alla fall rökt och druckit kaffe... alltid något...

Ta-daa!

Detta är inget patetiskt försök till att skriva den STOORA boken, det är ett STOORT försök till en patetisk blogg. Jag tror jag kommer att lyckas! Återkommer med mera värdelöst vetande så fort jag bara orkar/vill/kan/måste/behöver. Nu ska jag se på Tikrunkaren (eller Antikrundan?) med min bittre lille son som inte vill göra läxorna. Eller ja, så jävla liten är han inte (11 år) men bitter är han i alla fall...


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!