varför ska man blogga livet ur sig för när man ändå inte får höra snacket efteråt?

Blogga var det ja... har glömt bort hur man gör verkar det onekligen som... Dessutom är det ju så varmt att man knappt vet vad man heter (Gösta var det väl om jag minns rätt?) och om det bara finns gröt i huvudet är det ju inte så jävla lätt att krysta fram nåt intelligent att blogga om (vilket i och för sig inte har stoppat alla jävla modebloggare men lever man i en värld av rosa fluff så är väl lite gröt inget att orda om. Så länge den är rosa. Och fluffig.). Nåväl, tillbaka till verkligheten, min verklighet, en verklighet där det finns fantasidjur som man får klappa. Vad har hänt sen sist undrar säkert vän av ordning. Jo följande:

Ja, först så hände ingenting och sen så tog jag på mig dagens outfit och den var i vårens glada färger svart, mörksvart, ljussvart och gladsvart och sen så bloggade jag om det och sen så lobotomerades jag och efter det så känner jag mig mycket smartare och nej fan nu gled blonderingen ner i rötterna tror jag...

Ja ja it was a little sidestep... Som sagt, vad har hänt? Inte så jävla mycket faktiskt. Jag har konstaterat att det är sommar (braniac) och att det då är dags att byta från vårspriten till sommarspriten. Ja vänner, året delas inte in i årstider, det delas in i sprittider och i mitt fall ser dessa ut som följer:

"Vinter" = Rödvin. Ja det är väl inte så mycket att orda om. Mustigt rödvin som hjälper dig att glömma hur mycket pengar du har bränt på julklappar i år igen fast du inte skulle köpa så mycket men det var ju så bra presenter och julen handlar väl ändå om att ge eller var det att få ja ja skit samma det tar vi en merlot på tycker jag. Naturligtvis ingår glöggen i denna årstid. Varm sprit värmer gôtt i decembernatten.

"Vår"= Gin. En härlig årstid. Nu blommar ginen för fulla muggar och det är dags att skörda. Ta en näve is, ner med isen i ett glas, ett par skivor lime, en redig portion gin och sen håller du upp en tonicflaska framför glaset. Klart.

"Sommar"= Rom. För jädrar i min lilla låda vad gôtt det är med mojito. Det är inte för inte som jag odlar tre sorters mynta på balkongen. Vitt vin är ej heller att förakta denna årstid.

"Höst"= Jägermeister, öl, cider, vin, en skvätt ur donken, en shot minttu... Ja i princip vad som bjuds när oktobermörkret kickar in på allvar och det är teaterpremiär...